WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.


Texte
en français


NIEUW! AROMATHERAPIE, DE ZACHTE, DOELTREFFENDE VERZORGING VOOR PAARDEN.
(réf: 60513 - 17/05)

Aromatherapie toegepast bij paarden, of het gebruik van essentiële oliën om de nobelste van alle dieren te verzorgen, is een totaal nieuwe wijze om bepaalde ziektebeelden bij paarden, zoals o.a. artrose of tendinitis te behandelen.
Liefhebbers van paarden, die meer willen weten over deze 'zachte geneeskunde', ontdekken de nodige contactgegevens in de nu volgende lijnen tekst.

Wie zijn we?
Horse Oil Diffusion is een kleine, artisanale en familiale Belgische onderneming die rustig gelegen is op het Waalse platteland.

Horse Oil Diffusion beschikt over verschillende specialisten zoals een homeopaat, een aromatherapeut, een deskundige ruiter, een paardentandarts en twee apothekers.

Horse Oil Diffusion heeft een uitstekend assortiment verzorgingsproducten samengesteld en gecommercialiseerd dat gebaseerd is op zuivere essentiële oliën met plantaardige olie als vulstof.

Alle beschikbare producten worden geanalyseerd in een laboratorium. De samenstelling van de gebruikte natuurlijke stoffen zijn terug te vinden via hun veiligheidssteekkaart. De essentiële oliën van Horse Oil Diffusion zijn gechemotypeerd en beschikken over een identiteitscertificaat.

Hoe werkt aromatherapie bij paarden?
Langs welke weg de oliën ook worden opgenomen, de in vet oplosbare moleculen van essentiële oliën (E.O.) trekken door de weefsels en komen zo, via de capillaire bloedvaatjes, in de bloedsomloop van de dieren terecht.

Het grote verspreidingsvermogen van E.O. zorgt ervoor dat deze alle cellen zeer snel bereiken en onmiddellijk beginnen met het neutraliseren van de mogelijke ziektekiemen. De essentiële oliën werken in op het humorale systeem en zorgen op korte termijn voor een versterking van het immuunsysteem van de paarden.

De energie, die de essentiële oliën vrijmaakt, compenseert in ruime mate de verloren kracht die een dier door een ziekte ervaart. Essentiële oliën zijn zogenaamd eubiotisch, dat wil zeggen dat ze de zelfgenezing bevorderen door het sterk stimuleren van het immuunsysteem. (DB)


HORSE OIL DIFFUSION
M Pierre Bousez - Tel: 026542070
info@horseoildif.com - www.horseoildif.com
LASNE B-1380

Terug tot persberichtenEen persbericht verzenden - Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen

Home - Meer informatie

© Impact Média - E. Coumanne 63, rue des Grands-Champs
4000 LIEGE BELGIQUE Tel: ++32 (0)

17/05